Login     |     Inschrijven

NLF Erediploma's

De erediploma’s worden bij voorkeur ieder jaar toegekend aan max. drie kandidaten.
2015

2014

Dr. Russel J.H. Wanhill

Wegens zijn grote en langdurige bijdrage als wetenschappelijk onderzoeksdeskundige van het Nationaal Lucht- en Ruimtevaartlaboratorium aan het vergroten van de kennis over het verouderingsgedrag van aerospace materialen en het toepassen van die kennis bij schade- en ongevallenonderzoeken en het formuleren van preventieve maatregelen bij verouderende lucht- en ruimtevaartuigen. Via een leeropdracht aan de TU Delft en via uitgebreide internationala fora heeft hij zijn unieke kennis wereldwijd kunnen uitdragen en wordt hij als een groot metallurg erkend.


De heer Cees P.M. van der Louw

Wegens zijn grote en langdurige verdienste voor de KLM en met haar geassocieerde luchtvaartmaatschappijen op het gebied van voorbereiding, inrichting, regelgeving en uitvoering van de Emergency Management and Responce functie, waarvan een goed functioneren een groot maatschappelijk belang vertegenwoordigt. Met zijn gedurende vele jaren opgedane ervaring en vakmanschap van de Bijlmerramp tot MH17 is hij niet alleen binnen het skyteam een autoriteit op dit gebied, maar geniet hij ook binnen IATA-verband erkenning als een groot deskundige.


2011
Generaal-majoor b.d. F.P. Schulte

Erediploma van het Generaal Snijders Fonds uitgereikt voor zijn verdiensten voor de Koninklijke Luchtmacht en meer in het bijzonder voor de luchtmachtveteranen en voor het wel en wee van het Militair Luchtvaartmuseum te Soesterberg.

Banner

Contact:

Postbus 33
2200 AA Noordwijk

Email:© 2016 NLF
Disclaimer
Sitemap
Contact

 

 Realisatie:

Digio applications BV